Fletxa esquerra Fletxa dreta

 

Què és?

Tribuna de Girona és un fòrum de debat polític, econòmic, social i cultural, promogut per Cadena Ser, Diari de Girona i Caixabank. És un punt de trobada de gent de tots els àmbits professionals que, de forma distesa i fora del seu entorn laboral, té interès per saber que passa al seu voltant. 

L’eix central de Tribuna de Girona són les conferències i els sopars col·loquis, on reconeguts personatges de l’àmbit local, nacional i internacional exposen en aquests actes les seves opinions, idees i coneixements de forma lliure, apropant temes d’actualitat que ells mateixos proposen amb l’objectiu de crear opinió. En aquesta nova pàgina web poden veure la llarga llista de personalitats que ens honorat amb la seva presència.
 
Aquesta iniciativa està adreçada a tothom. Es pot assistir puntualment en aquella conferència o acte que sigui del seu interès o participar d’una manera més activa amb Tribuna de Girona fent-se soci. 

La condició de soci dins l’entitat permet gaudir d’un ampli ventall d’avantatges: activitats exclusives, jornades d’alt nivell amb inscripció gratuïta, informació de primera línia, preus especials en actes, descomptes en formació, etc. 
 
A més, i gràcies als convenis de col·laboració vigents, els socis de Tribuna de Girona adquireixen també la condició de membre de l’Associació Espanyola de Directius (AED) i la de membre del Club de Directius del World Trade Center de Barcelona. També formen part, com a membres d’AED, de la Confederación Española de Directivos y Ejecutivos (CEDE) i poden gaudir gratuïtament de la revista Top Girona i de la targeta American Express AED-CEDE, gestionada per “la Caixa”. 

Tribuna de Girona ha signat diversos convenis de col·laboració per tal d’augmentar les avantatges als nostres associats. A banda del signat amb l’Associació Espanyola de Directius, també ha signat un protocol per col·laborar estretament amb la Asociación para el Progreso de la Dirección (APD), i que permet gaudir de descomptes en la quota d’associat i en les activitats que organitzen. 
 
També s’ha signat un conveni amb Fòrum Carlemany, un col·lectiu d’empresaris gironins amb inquietuds de formació i millora del coneixement, que enllaça ambdues associacions i permet als seus socis gaudir de les condicions d’associat a Tribuna de Girona. 

Per últim cal destacar el conveni signat amb la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació, per tal d’oferir descomptes especials en la inscripció als cursos que realitzen. 
 
Tribuna de Girona és una iniciativa que conserva el seu esperit fundacional d’associació cultural i que amb els anys s’ha convertit en un referent dins l’àmbit de difusió del coneixement a les Comarques de Girona. La pàgina web que visita és un pas més en la direcció que treballa la nostra entitat. Aquí podrà trobar tota la informació que generem; una nova eina que esperem en podem treure tot el seu potencial i serveix per enfortir-nos.

img

© Tribuna de Girona

Tribuna de Girona

EspaiCaixa

Plaça Poeta Marquina, 10 - Girona

hola@tribunadegirona.com

Segueix-nos a

  • © Tribuna de Girona
  • Vídeos per  Visual13
  • Disseny i creació web per Interactiu

Entitats fundadores

Entitats col·laboradores

La Caixa Cadena Ser Diari de Girona
CEDE AED UdG Formació APD Generalitat de Catalunya - Departament d'Ensenyament