Fletxa esquerra Fletxa dreta

 

VIII Fòrum Peralada d'Empresa Familiar

VIII Fòrum Peralada d'Empresa Familiar

12/06/2009

Em plau convidar-lo al VIII Fòrum Peralada d’Empresa Familiar que hem organitzat pel proper divendres 19 de juny a l’Hotel Golf Peralada. En aquesta nova edició hem preparat un programa rigorós amb ponents del màxim nivell com: Ferran Soriano (president de Spanair), Enric Lacalle (president Barcelona Meeting Point), Enric Casi (director general de Mango) o la consellera de Treball de la Generalitat de Catalunya Mar Serna, entre altres representants del món empresarial.

En aquesta ocasió vista la situació econòmica en la que estem instal·lats el títol que regirà la filosofia de tot el Fòrum és ‘El futur: claus per afrontar el nou cicle econòmic’. Un any més, les dues entitats organitzadores d’aquesta jornada (Tribuna de Girona i AED – Associació Espanyola de Directius), volem que aquest sigui un acte de referència on els participants puguin trobar-hi un programa interessant adequat a les seves necessitats.

En les últimes edicions el Fòrum Peralada d’Empresa Familiar s’ha convertit en l’acte més destacat de les Comarques de Girona pel que fa a aquesta temàtica i el nivell de participació ha estat altíssim.

Aquesta jornada és gratuïta pels socis de Tribuna de Girona i l’AED. Pels acompanyants i la resta de persones que vulguin participar el preu és de 200 euros. Les places per assistir-hi són limitades i les inscripcions es faran per estricte ordre d’arribada de les sol·licituds. És indispensable fer arribar per fax la butlleta d’inscripció que ve adjuntada en aquesta mateix correu. Així mateix, adjuntem el programa del Fòrum.

Per més informació al telf: 972.41.31.33 (Dilluns a Divendres de 16 a 20h) o bé correu electrònic: comunicacio@tribunadegirona.com

 

Altres notícies

Mostra totes les notícies

Tribuna de Girona

EspaiCaixa

Plaça Poeta Marquina, 10 - Girona

hola@tribunadegirona.com

Segueix-nos a

  • © Tribuna de Girona
  • Vídeos per  Visual13
  • Disseny i creació web per Interactiu

Entitats fundadores

Entitats col·laboradores

La Caixa Cadena Ser Diari de Girona
CEDE AED UdG Formació APD Generalitat de Catalunya - Departament d'Ensenyament