Fletxa esquerra Fletxa dreta

 

El Gurú empresarial Àlex Rovira, al Fòrum d'Alta Direcció

El Gurú empresarial Àlex Rovira, al Fòrum d'Alta Direcció

07/10/2009

El gurú empresarial Àlex Rovira serà un dels ponents estrella del VII Fòrum Girona d’Economia i Alta Direcció d’Empresa que organitza Tribuna de Girona i la Asociación para el Progreso de la Dirección (APD) el pròxim divendres 20 de novembre de 2009 a l’Hotel Torremirona Golf&Spa Resort sota el títol: ‘Sortir-se’n amb èxit... és responsabilitat de tots’.

La jornada, que reuneix cada any més de 200 empresaris de tot Catalunya, comptarà també amb la presència de ponents d’altíssim nivell de Girona, Catalunya i Espanya. Aquesta jornada s’ha convertit en un punt de referència del món empresarial de les Comarques de Girona en els mesos de tardor.

En els propers dies donarem a conèixer el programa complert i les vies per inscriure’s. El VII Fòrum Girona d’Economia i Alta Direcció d’Empresa té com a patrocinadors KPMG i TorreMirona i compte amb la col•laboració del Fòrum Carlemany.

Poden consultar el seu currículum i saber més de la brillant trajectòria de l’Àlex Rovira visitant la seva pàgina web: http://www.alexrovira.com/

 

Altres notícies

Mostra totes les notícies

Tribuna de Girona

EspaiCaixa

Plaça Poeta Marquina, 10 - Girona

hola@tribunadegirona.com

Segueix-nos a

  • © Tribuna de Girona
  • Vídeos per  Visual13
  • Disseny i creació web per Interactiu

Entitats fundadores

Entitats col·laboradores

La Caixa Cadena Ser Diari de Girona
CEDE AED UdG Formació APD Generalitat de Catalunya - Departament d'Ensenyament