Fletxa esquerra Fletxa dreta

 

LA VI JORNADA EMPRESA I CONEIXEMENT EN MARXA

LA VI JORNADA EMPRESA I CONEIXEMENT EN MARXA

04/11/2014

El pròxim 25 de novembre torna la IV edició de la Jornada Empresa i Coneixement, que organitzem Tribuna de Girona i l’AED i que tindrà lloc  a l'Auditori Palau de Congressos de Girona. La trobada s'ha convertit ja en un punt de referència per a centenars d’empresaris, directius i professionals. Hem aplegat més de 800 persones en l’última edició.

En aquesta jornada ens plantegem com les empreses han d’adaptar-se a un món canviant. Es parlarà de les noves tendències econòmiques, polítiques, socials i tecnològiques que són el futur de les organitzacions, però que també són presents en molts negocis a l’actualitat.

La IV edició de la Jornada Empresa i Coneixement té un cost de 350 euros (dinar i esmorzar inclòs). Els socis de Tribuna de Girona tenen un descompte molt important en l’import, i els associats de les entitats adherides també tenen un descompte.

Pots consultar el programa actualitzar i seguir les novetats a la web www.empresaiconeixement.com En aquesta mateixa web pots tramitar les inscripcions.  

 

Altres notícies

Mostra totes les notícies

Tribuna de Girona

EspaiCaixa

Plaça Poeta Marquina, 10 - Girona

hola@tribunadegirona.com

Segueix-nos a

  • © Tribuna de Girona
  • Vídeos per  Visual13
  • Disseny i creació web per Interactiu

Entitats fundadores

Entitats col·laboradores

La Caixa Cadena Ser Diari de Girona
CEDE AED UdG Formació APD Generalitat de Catalunya - Departament d'Ensenyament