Fletxa esquerra Fletxa dreta

 

Carretero omple Tribuna de Girona

Carretero omple Tribuna de Girona

02/12/2009

El líder de Reagrupament, Joan Carretero, va omplir l’Auditori Narcís de Carreras, en la seva conferència titulada ‘Independència i Democràcia” que va pronunciar el passat dimarts dia 1 de desembre convidat per Tribuna de Girona. Les 250 persones que varen assistir a l’acte varen poder escoltar el projecte amb el qual l’exalcalde de Puigcerdà i la seva associació es presentaran a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Carretero defensa la independència de Catalunya com l’única sortida que té aquest país per esdevenir un estat de ple dret dins de la Unió Europea. En aquest sentit va aplaudir les consultes populars que s’han organitzat a diferents ciutats de les Comarques de Girona, i de la resta del Principat, però va matisar que és al Parlament català on s’han de fer els passos importants en aquesta direcció. En la seva conferència el líder independentista va apostar per la regeneració política, per la transparència en els sous dels polítics o la possibilitat d’obrir les llistes electorals.

Seguidament, més de 40 persones, la majoria socis de Tribuna de Girona, varen poden compartir un sopar col•loqui amb Carretero on li varen preguntar sobre el seu model de país, les relacions amb l’actual President del Barça, Joan Laporta, o el fitxatge dels assessors d’Obama per desenvolupar la seva campanya electoral. El president de Reagrupament va mostrar el seu convenciment que les eleccions catalans es celebraran la propera tardor, i no abans, perquè el president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, vol acabar la legislatura com no va poder fer el seu últim antecessor.

 

Altres notícies

Mostra totes les notícies

Tribuna de Girona

EspaiCaixa

Plaça Poeta Marquina, 10 - Girona

hola@tribunadegirona.com

Segueix-nos a

  • © Tribuna de Girona
  • Vídeos per  Visual13
  • Disseny i creació web per Interactiu

Entitats fundadores

Entitats col·laboradores

La Caixa Cadena Ser Diari de Girona
CEDE AED UdG Formació APD Generalitat de Catalunya - Departament d'Ensenyament